Όροι διαγωνισμού

Διαγωνισμός Makeup Artist Efi Akritidou – Αναλυτικοί όροι συμμετοχής.
Κάνοντας follow στη προφίλ της Makeup Artist Efi Akritidou στο instagram, like στο post του διαγωνισμού, tag τρία άτομα στα σχόλια και share σε story το post του διαγωνισμού  κερδίζετε μια συμμετοχή στην κλήρωση για 3 παλέτες μακιγιάζ.

Αναλυτικά όροι κλήρωσης:
1. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Makeup Artist Efi Akritidou.
2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι κάνουν follow στη προφίλ της Makeup Artist Efi Akritidou στο instagram like στο post του διαγωνισμού, tag τρία άτομα στα σχόλια και share σε story το post του διαγωνισμού, ενήλικοι αλλά και ανήλικοι μέσω των ασκούντων τη γονική μέριμνα.
3. Οι νικητές αναδεικνύονται έπειτα από κλήρωση που θα γίνει αυτόματα.
4. Για την έγκυρη συμμετοχή απαιτείται να έχουν κάνει follow στη προφίλ της Makeup Artist Efi Akritidou στο instagram like στο post του διαγωνισμού, tag τρία άτομα στα σχόλια και share σε story το post του διαγωνισμού (προαιρετικά ως επιπλέον συμμετοχή).
5.Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια διεξαγωγής από την πρώτη ώρα της πρώτης ημέρας του διαγωνισμού στις 01/03/2021 έως την τελευταία ώρα (00:00:00) της τελευταίας ημέρας του διαγωνισμού στις 12/03/2021.
6. Σε περίπτωση που ο πρώτος επιλαχών δεν κριθεί έγκυρος για συμμετοχή στο διαγωνισμό παραβιάζοντας οποιονδήποτε από τους όρους, νικητής θεωρείται ο δεύτερος επιλαχών κ.ο.κ.
7. Ο/Η νικητής/τρια του διαγωνισμού θα ανικοινωθεί στην σελίδα του Instagram. Ο νικητής/τρια πρέπει να επικοινωνήσει με την Makeup Artist Efi Akritidou μέσω μηνύματος στο instagram ή τηλεφωνικώς (231 075 773). Αν η επικοινωνία δεν καταστεί δυνατή εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, τότε η εταιρεία θα ακολουθήσει τη διαδικασία επιλαχόντων όπως αναφέρεται στον όρο (7).
8. Για λόγους διαφάνειας του διαγωνισμού, οι νικητές δεσμεύεται εκ των προτέρων ότι επιτρέπουν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, καθώς και φωτογραφιών που ίσως ληφθούν κατά την εξαργύρωση του δώρου τους. Η ανάρτηση των ονομάτων των νικητών και στη συνέχεια του υπόλοιπου οπτικοακουστικού υλικού θα γίνεται στην σελίδα instagram των διοργανωτών ή στην ιστοσελίδα.
9. Για την εξαργύρωση των δώρων οι νικητές θα πρέπει να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα όπου αναφέρεται το ονοματεπώνυμο τους.
10. Τα δώρo είναι τα παρακάτω: Μία παλέτα Too faced born this way , μία παλέτα Huda nude obsessions,  μία Nyx ultimate utopia shadow pallete
11. Η διοργανώτρια Makeup Artist Efi Akritidou διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει τον εκάστοτε διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του.
12. Η κλήρωση θα γίνει στις 12/03/2021 μετά την λήξη του διαγωνισμού και η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει μέσω Instagram.